Головне

Папе Діакате: Суддя подумав, що я хотів ударити суперника

01.09.2008 16:21 318 0

Захисник "Динамо" Папе Діакате не зміг дограти поєдинок із "Металургом" до фінального свистка через те, що був вилучений з поля. Як вважає сенегальський захисник - несправедливо. Про що й розповів журналістам після поєдинку.

- Вважаю, арбітру не варто було показувати мені червону картку. Я побачив, як суперник ударив Бадра, коли той лежав на землі. Це неправильно, тому я поспішив підтримати Бадра, а суддя подумав, що я хотів ударити суперника. Але це футбол, мені тільки залишається прийняти все, як є. Зараз ми чекаємо на матчі Ліги чемпіонів, і сподіваюся, ми зможемо виграти і в "Арсенала".

- Ви здивовані невдалим виступом "Шахтаря"?

- Ні. Гадаю, наразі вони просто втомилися. Ми розмовляли про це з хлопцями в автобусі. Для нас це, звичайно, добре, ми прикладемо всіх зусиль, щоб стати чемпіонами.

- А який ваш фізичний стан?

- Ми добре себе почуваємо і фізично, і морально. Перемоги породжують перемоги. Оскільки ми почали вигравати, у нас все налагодилося. Сподіваюся, такий позитивний стан ми перенесемо і на матчі Ліги чемпіонів.

- Для вас звично грати двічі на тиждень?

- Звичайно. Завдяки Пінколіні в нас хороша фізична підготовка. Щодня ми працюємо на всі 100%.

- Червона картка дає вам можливість відпочити в наступному матчі...

- Так, саме цим і займуся. Але, я гадаю, це неправильно, що я заробив вилучення. В тому епізоді я повівся безглуздо. Але це футбол... Іноді ти втрачаєш через нього голову. Я вже вибачився перед усіма нашими захисниками, тренером і рештою гравців за свою поведінку.

- З Тарасом Михаликом налагодили взаєморозуміння?

- Ми дуже добре один одного розуміємо, адже є друзями не тільки на футбольному полі, але і за його межами. Тарас дуже хороша людина. В центрі оборони ми разом почали грати на початку цього року, і, гадаю, в нас непогано виходить «відчувати» один одного.

- Що ви думаєте з приводу нового гравця "Динамо" Асатіані? Він також грає в центрі захисту...

- Це добре, коли в команді присутня конкуренція. Коли на одну позицію претендують відразу кілька гравців, це добре і для тренера, і для самих футболістів. У такому разі всі прагнуть продемонструвати свої найкращі якості.

- Ви вважаєте "Арсенал" найсильнішою командою в нашій групі?


- Гадаю, таких команд дві - "Арсенал" і "Динамо". Нам потрібно, як мінімум, перемагати в усіх домашніх матчах, якщо хочемо добитися доброго результату. І ми намагатимемося це зробити.

- Хто для вас є найнебезпечнішим форвардом в "Арсеналі"?

- Не варто говорити лише про мене, адже я не головний гравець у "Динамо". Йдеться про всю команду. Нас 11 футболістів плюс семеро гравців, які у будь-який момент готові нам допомогти з лавки запасних. Якщо ми добре гратимемо - так, як проти "Спартака", - суперник не зможе виокремити в нашій команді якогось окремого футболіста. Те ж саме стосується й "Арсеналу".

fcdynamo.kiev.ua 

Коментарі ()