Головне

Ель Каддурі: Футболіст ударив мене головою на рівні очей

01.09.2008 15:02 505 0

Бадр Ель Каддурі, захисник "Динамо", коментує перемогу свої команди над донецьким "Металургом":

- Матч із донецьким "Металургом" був дуже важливим. Все ж таки, вони перебувають на першому місці в турнірній таблиці. До гри наше відставання складало п'ять очок, сьогодні ж скоротили його до двох. Це дуже добре. Сподіваюся, гості ще в якомусь поєдинку втратять очки і ми вийдемо на перше місце.

- Перед грою згадували матч із донецьким "Металургом" в минулому сезоні, після якого команда фактично втратила шанси на чемпіонство?

- Минулий сезон залишився позаду, тоді був абсолютно інший час. А зараз у нас є хороший шанс виграти чемпіонат і Кубок України. Ми для цього намагатимемося зробити все, що від нас залежить. У кожному матчі гратимемо на повну силу.

- Гравці гостей говорять, що в моменті, коли розпочалася бійка, ви симулювали. Як було насправді?

- Як я міг симулювати? Ви самі бачили, що футболіст ударив мене головою на рівні очей. Потім, коли я виконав підкат, суперник ударив в спину. Навіщо було це робити? Тут однозначно потрібно показувати червону картку. І навпаки, при кожному падінні гравці "Металурга" так кричали, немов їм зламали ногу. А як тільки суддя призначав штрафний, піднімалися й бігли як коні. Ось це я називаю симуляцією. Гадаю, арбітру було важко судити такий матч, коли гравці гостей кожні дві хвилини падали на газон.

- Як ви поставилися до того, що "Шахтар" знову втратив очки в чемпіонаті?

- Зараз ми не думаємо про них. Є команда, яка перебуває вище в турнірній таблиці, а є такі, які прагнуть наздогнати. Наприклад, "Металіст". Отже більше думаємо про них. Але, головне, ми самі маємо перемагати в усіх матчах і не втрачати очки.

- Як оціните жеребкування "Динамо" в Лізі чемпіонів?

- У нас нормальна група. На цьому етапі слабких суперників немає. У кожному квартеті є лідер і ще три команди, які на рівних боротимуться за вихід з групи. У нас теж є можливість пройти далі. Прагнутимемо втілити її в життя.

Коментарі ()