Головне

Юніорська збірна України програє полякам

01.09.2008 12:18 336 0

У суботу, 30 серпня, юніорська збірна України (U-17) зіграла свій останній матч на XIII міжнародному турнірі Syrenka Cup, що проходив у Польщі. Підопічні Олександра Головка у завершальному поєдинку програли господарям змагань полякам - 0:2. За підсумками турніру наші хлопці зайняли останнє, восьме місце.

Дві поразки поспіль негативно відобразилися на психологічному стані наших футболістів. Налаштованість на боротьбу подібно тій, що була у другій зустрічі з однолітками з Бельгії, кудись зникла. У підсумку "синьо-жовті" пропустили два м'ячі ще у першому таймі. Перший гол став наслідком прикрої помилки у центрі захисту, а в другому епізоді невдало зіграв наш воротар.

"Сьогодні ми зіграли слабіше, ніж в останньому матчі з бельгійцями, - говорить тренер збірної України Олександр Головко. - На жаль, у нас наразі занадто коротка лава запасних. До того ж багато залучених у команду нових гравців виявилися не достатньо кваліфікованими, аби грати на міжнародному рівні. Проте досвід є досвід, нехай він і негативний. Надалі будемо працювати і виправляти помилки".

Україна - Польща - 0:2

Голи: 0:1 10 хвилина, 0:2 42 хвилина.

Україна: Данкович, Ордець, Кічін, Щедрий, Караваєв, Нойок, Прокіпчук (Іванко, 33), Лонський (Рябушко, 25), Коваль, Довгій (Бабенко, 63), Рижук.

Попередження: Іванко, 45, Коваль, 63.

ffu.org.ua

Коментарі ()