Головне

Тьягу закрив президента "Ювентуса" в туалеті, вимагаючи відпустити його з клубу

01.09.2008 09:45 141 0
Президент туринського "Ювентуса" Джованні Коболлі Джильі розповів, що недавно виявився замкненим у туалеті роздягальні розлютованим Тьяго Мендешем. Майже детективна історія просочилася в італійську пресу ще кілька днів тому, а після зустрічі з "Фіорентиной" (1:1) її правдивість в інтерв'ю телеканалу Sky Italia підтвердив сам "потерпілий".

- Соромно зізнатися, але "туалетна" історія - чиста правда, - червоніючи, повідав Коболлі Джильі. - Я розповів її по секрету другу, а інформація просочилася в пресу.

За словами президента "Старої сеньйори", злий жарт із ним зіграв португальський півзахисник Тьягу Мендеш, що у це міжсезоння усупереч своєму бажанню так і не змінив клуб, незважаючи на інтерес з боку "Евертона" і "Монако".

У ролі шляхетного героя-визволителя виступив ніхто інший, як Алессандро Дель Пьєро. Легенда туринського клуба проходив повз роздягальню і почув, як Коболлі Джильі в розпачі тарабанить по дверям.

- Алекс запропонував мені вибити двері. У відповідь я порадив йому поберегти плечі перед грою з "Фіорентиной", - сказав Коболлі Джильі.

Президент "Ювентуса" висловив надію, що протягом сьогоднішньої доби ситуація з переходом Тьягу розв'яжеться, і "жартівник" відправиться куди йому заманеться. Нагадаємо, що трансферне вікно в більшості європейських чемпіонатів закривається в ніч з 1 на 2 вересня.

www.sportbox.ru

Коментарі ()