Головне

"Шахтар" однією лівою проходить "Динамо" ВІДЕО

27.08.2008 21:12 728 0
"Шахтар" однією лівою проходить "Динамо" ВІДЕО
Донецький "Шахтар" слідом за київським "Динамо" вийшов до групового турніру Ліги чемпіонів. Після домашньої перемоги 2:0 над загребським "Динамо" команда Луческу невимушено та легко у матчі-відповідь виграла, але цього разу з рахунком 3:1.

У Загребі "гірники" особливо не напружувалися, і перемогли на класі. Хорватське "Динамо" нічого не зуміло протиставити чемпіону України і було статистом у цій грі.

У перші 45 хвилин обидві команди показали не агресивний, обережний футбол, але "Шахтар" зумів забити. На 42 хвилині Брандау поборовся за м`яч біля кутового прапорця і після помилки захисника він опинився в Адріано, який з поміж двох захисників пробив низом у кут воріт Келава. Практично на цьому опір "Динамо" і завершився.

У другому таймі "Шахтар" забив ще два голи, хоча й пропустив один. На 57-ій хвилині Балабан зі штрафного з метрів 22 стріляє у верхній кут воріт П`ятова - 1:1. Через три хвилини Шевчук на лівому фланзі обігрався з Адріано і віддає під удар Брандау, який зходу пробиває - 2:1.  На 70-ій хвилині завершальну крапку в цій грі ставить Віл ліан, який після пасу Фернандіньо пробиває повз воротаря - 3:1.

Подальший розвиток матчу було навіть сумно дивитися президенту "Шахтаря" Ринату Ахметову, який спочатку і нервував, але і він зрозумів, що "Динамо" не та команда, що спроможна на диво.

"Динамо" (Хорватія) - "Шахтар" (Україна) - 1:3 (0:1)
Голи: Балабан 57 - Адріано 42, Брандау 60, Вілліан 70

"Шахтар": П`ятов, Срна, Чигринський, Кучер, Шевчук, Хюбшман (Іщенко 71), Дуляй, Вілліан, Фернандіньо (Жадсон 73), Брандау, Адріано (Морено 61)

"Динамо": Келава, Хргович, Балабан, Саммір, Мікіч (Ловрен 46), Бадель, Манджукич, Врдоляк, Бишчан, Дрпіч, Моралес (Ібаньєс 67).

Попередження: Балабан 21, Хюбшман 23, Хрговіч 33, Шаго 74

Відео:

Коментарі ()