Головне

ЛЧ. Хорвати запевняють, що небезпеки не буде

27.08.2008 15:18 339 0

Сьогодні, напередодні матчу-відповіді 3-ого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між загребським "Динамо" та донецьким "Шахтарем" відбулася нарада представників клубів, всіх служб і структур, причетних до цього поєдинку. Насамперед, учасники зустрічі визначили час початку матчу - він залишився тим самим: 21:45 за київським часом. Після цього перейшли до обговорення форми, у якій футболісти сьогодні вийдуть на поле. Хорватська сторона вибрала комплект темно-синього кольору, у якому, до речі, "динамівці" виступали в Донецьку двома тижнями раніше. "Гірники" зупинилися на традиційній оранжево-чорній екіпіровці.
 
Особлива увага на нараді приділялася примхливим уболівальникам місцевої команди. Представники загребського клубу акцентували увагу служб безпеки на тому, щоб вони пильніше оглядали фанів "динамівців", тому що останні, швидше за все, намагатимуться пронести на трибуни стадіону всякого роду піротехнічні пристрої.

Окремою темою для обговорення стала безпека вболівальників донецької команди, яких на сьогоднішню гру прибуде близько двох сотень. Організатори поєдинку завірили всіх присутніх, що безпека українським гостям буде надана на вищому рівні.

shakhtar.com

Коментарі ()