Головне

Суркіс: Сьомін, вважайте, тільки почав створювати команду, яка відставка?

27.08.2008 12:42 305 0
Перед матчем-відповідь з московським "Спартаком", президент київського "Динамо" Ігор Суркіс досить обережно оцінює шанси своєї команди на вихід у груповий турнір Ліги чемпіонів  - 60 на 40.

- Вірю в тренера, у гравців, а все одно тривожно, - поділився Суркіс з кореспондентом "Совєтского спорту", завіривши, що в червоно-білих залишається шанс, - я зовсім щирий у своєму прогнозі. Невідомо, чого чекати від цієї команди. Я вихований на протистоянні "Динамо" і "Спартака" у союзних чемпіонатах. Для мене ця вивіска значить дуже багато. Ви б знали, як ми готували команду до "Спартака"! Після жеребкування я особисто спілкувався з командою, до легіонерів намагався достукатися.

Балканцям нашим пояснював: хлопці, це буде крутіше вашого улюбленого дербі "Партизан" - "Црвена Звєзда". Здається, до усіх дійшло: програвати просто не можна. Не приховую, фінансова мотивація на передчемпіонський раунд також була висока. Це ж Ліга чемпіонів...

Ігор Суркіс також спростував інформацію про те, що у випадку поразки від червоно-білих Юрій Сьомін повинний був би піти з "Динамо": "Дурості! Сьомін, вважайте, тільки почав створювати команду, яка відставка? Він занадто мало відробив, щоб вивести "Динамо" на рівень кінця 90-х років, коли ми в Європі усіх громили. Вірю в Сьомина, у світле майбутнє і хочу, щоб наш тренер працював спокійно, на перспективу. Нехай Юрій Палич стане нашим Фергюсоном, нехай працює десятиліттями!"

Коментарі ()