Головне

А. Несмачний: "Такі матчі бувають не щодня"

27.08.2008 08:43 352 0

Захисник "Динамо" Андрій Несмачний через мікротравму не брав участь в останніх матчах команди, але вже повернувся до ладу і до поєдинку із "Спартаком" готується за повною програмою. Про те, як він себе почуває і чого очікує від матчу, журналіст клубного сайту поцікавився в Андрія перед початком відкритого тренування:

- Зараз все нормально, почуваю себе на 100% готовим допомогти команді. Отже, тепер все залежить від рішення тренерського штабу. На мене можна повністю розраховувати.

- Це ваше перше тренування в загальній групі?

- Так. До цього я працював з реабілітологами. Гадаю, вони залишилися задоволені моїм фізичним станом. Всю роботу, яку потрібно було зробити, щоб приступити до тренувань в загальній групі, я виконав.

- Переглядали останні ігри "Спартака"?

- Звичайно! Ми завжди стежимо за чемпіонатом Росії. Можу сказати: зараз вони виглядають кращими, ніж два тижні тому, коли ми з ними грали.

- Чекаєте від "Спартака" якихось сюрпризів?

- Гадаю, сюрпризів не буде. Ми спробуємо боротися до кінця, адже це футбол. Бували випадки, коли команди відігрували і три, і чотири м'ячі. Тому потрібно бути обережними, щоб не вийшло, як у матчі з "Дрогедою", коли нам просто пощастило. Тому хлопці прикладуть всіх зусиль, щоб подібного не повторилося. Тим паче, ми граємо перед своїми вболівальниками, які, наскільки нам відомо, віддали чималі гроші, щоб потрапити на матч. Упевнений, що хлопці викладатимуться на полі за повною програмою.

- Футболісти знають про ціни на квитки на матч із "Спартаком"?

- Звичайно, адже ми самі купуємо їх для своїх друзів і родичів. Цінову політику визначає керівництво клубу, відповідальне за продаж квитків і розміщення вболівальників. Ми не можемо на це впливати.

- Чи не перешкодять високі ціни аншлагу?

- Гадаю, що ні. Як я говорив раніше, такі матчі бувають не щодня.

- Можливо, "Спартак" спочатку спробує забити два м'ячі, а коли "Динамо" понесеться відіграватися, ще й зловить суперника на контратаці...

- Я, як захисник, намагатимуся не допустити цього. Ми самі маємо забити на початку зустрічі.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()