Головне

У керівництва "Динамо" існують "нормальні" і "ненормальні" вболівальники

22.08.2008 18:48 458 0

"Під час домашніх матчів простим глядачам, які не звиклі так активно голосовими зв'язками підтримувати "Динамо", буває соромно. Не за команду, яка старається на зеленому полі й час від часу радує результатами. А за своїх же "колег", які періодично викрикують істеричні заклики когось "мочити", кудись "гнати" й інші нецензурні вирази", - таке повідомлення сьогодні з'явилося на сайті ФК "Динамо".

"Складно зрозуміти, на кого розраховані ці вислови, чи доходять вони до вух адресатів і, найголовніше, чи допомагають динамівцям швидше бігати і забивати більше м'ячів", - продовжує сайт київського клубу.

"У більшості нормальних глядачів, частина яких ходить на футбол з дітьми, від такого словесного потоку явно не поліпшується настрій".

Подібні закиди у бік активних вболівальників ми попросили прокоментувати представника ультрас Андрія Казанцева:

"На тлі заяв про наміри і намагання співпрацювати з ультрас, керівництво "Динамо" дозволяє собі поділяти вболівальників клубу на "нормальних" і "ненормальних". Ультрас вони чомусь відносять до останніх, хоча я переконаний, що усі слова, якими користуються активні вболівальники, знайомі і керівникам клубу".

"Чому "нормальні" вболівальники ходять на стадіон лише коли команда перемагає і на матчі Ліги Чемпіонів, а "ненормальні" ходять завжди, у будь-яку погоду, їздять на кожен матч в інші міста та за кордон?" - резонно запитує Казанцев.

"Така сама ситуація із новою формою - ніхто не радився, ніхто не зважав на традиції. Виходить, що традиції "Динамо" визначає Adidas. Помітьте, такі кроки робляться після гучної перемоги над московським "Спартаком", коли ці дії можуть лишитися не поміченими відданими вболівальники команди".

Коментарі ()