Головне

Ващука прооперували

21.08.2008 16:46 442 0

ФК "Львів втратив двох провідних футболістів команди - Владислава Ващука і Валерія Федорчука, які отримали травми.

Захисник Ващук зазнав пошкодження правої ноги у поєдинку проти донецького "Шахтаря" 21 липня. У Владислава розрив зв'язки малоберцевого суглобу на правій стопі. Три наступні поєдинки мужній спортсмен, перемагаючи біль, провів на уколах. Однак пошкодження виявилось дуже серйозне і Ващуку замість матчів, довелось лягти під ніж.

20 серпня, в київській клініці професор Лінько прооперував Ващука. За словами старшого лікаря ФК "Львів" Миколи Фрекауцана, Нога Владислава найближчі чотири тижні перебуватиме під охороною гіпсу. Опісля, якщо все буде гаразд, півтора місяці піде на відновлення футболіста так, що ветеран українського футболу, на рахунку якого понад півтисячі відповідальних поєдинків, лікуватиметься.

Дещо, на перший погляд, простіша ситуація із пошкодженням у Валерія Федорчука. У нього травма гомілки правої ноги, якої футболіст зазнав в Києві під час турніру Лобановського у матчі проти північноірландців. - "Щодо травми, котру отримав Федорчук у другому таймі, то Валерій в ігровому епізоді отримав сильного удару по гомілкостопу. На скільки пошкодження важке стане відомо після обстеження", - резюмував наставник "молодіжки" Павло Яковенко. Натомість клубний лікар запевняє, що через тиждень перерви півоборонець одужає і все буде гаразд. Бажаємо обом футболістам вдалого лікування і скорого повернення до лав команди.

ФК Львів

Коментарі ()