Головне

"Шахтар" і "Дніпро" забили два голи, а на табло - нулі

08.08.2008 22:25 371 0
"Шахтар" і "Дніпро" забили два голи, а на табло - нулі

Хто у кого у цьому матчі відібрав очки, сказати точно неможливо. У "Шахтаря" були непогані шанси забити у першому таймі, а у "Дніпра" - у другому. А з 65 хвилини розпочалася взагалі гра на контратаках. Таке у простонароді називають "гойдалки".

Перший небезпечний момент у матчі стався на 14 хвилині, коли Брандао виконував передачу, а вийшов удар в стійку воріт, які захищав Кернозенко. Якби м'яч таки влучив у площину воріт, то голкіпер "Дніпра" наврядчи зміг би допомогти своїй команді.

На 38 хвилині Брандао забив гол, але арбітр його не зарахував через положення поза грою. Через кілька хвилин знову небезпека біля воріт "Дніпра". Рац подав зліва і Срна пробивав головою, але добре у цьому моменті зіграв В'ячеслав Кернозенко.

У "Дніпра" ж в першому таймі небезпечних моментів не було. Було кілька ударів з-за меж штрафного майданчику, але всі вони були вище воріт.

На 51 хвилині свою частку свисту від місцевих вболівальників отримав Костянтин Кравченко, адже він свого часу з "Дніпра" перейшов у стан "гірників". А фанати, як відомо, не люблять, коли їх гравець переходить до ворогів.

Небезбечним прострілом справа на 54 хвилині матчу закінчилася атака господарів, але Срна ціною пошкодження випередив нападника дніпрян. Наступна атака "Дніпра" завершилася відверто незграбним ударом Назаренко. Не схожий сам на себе Сергій у цьому матчі.

А от і "Шахтар" прокинувся. Вілліан двічі протягом кількох секунд прострілював в воротарський майданчик, але у першому випадку м'яч кулаками вибив Кернозенко, а другий заблокував Шершун.

На 67 хвилині метрів з 30-ти небезпечно пробив Рац. Голкіпер господарів переводить "шкіряного" на кутовий у непростому стрибку.

У наступні хвилини "Дніпро" притиснув гостей до їх воріт. Три поспіль кутових, небезпечні навіси і це все закінчується таким же небезпечним ударом Денисова. Повз ворота.

"Шахтар" здобуває право на кутовий у контратаці. Срна подав і хтось з гравців гостей переправляв головою м'яч у ворота, але Кернозенко на місці.

За 5 хвилин до закінчення матчу гол забиє "Дніпро", але... знову положення поза грою. Льопа пробивав штрафний, який заробив Воробей. Хтось з дніпрян підправляв м'яч, П'ятов відбив, але на ногу Русола. Андрій пробиває вже з офсайду. У наступній атаці небезпечно пробивав Льопа з меж карного майданчика, але точно в руки голкіпера "помаранчево-чорних".

Матч завершився з рахунком 0:0 на користь "Динамо" та "Металіста", адже ці дві команди, якщо виграють свої матчі, можуть відірватися від "Дніпра" та "Шахтаря" ще на 2 очки.

"Дніпро" - "Шахтар" 0:0

"Дніпро": Кернозенко, Єщенко, Шершун, Русол, Пашаєв (Денисов 55), Лисицький (Давідсон 84), Шелаєв, Калиниченко(Льопа 64), Ротань, Назаренко, Воробей.

"Шахтар": П'ятов, Срна, Чигринський, Чижов, Рац, Гай (Кравченко, 51), Хюбшман, Жадсон (Гладкий 67), Вілліан, Брандао, Луіс Адріано (Селезньов, 46)

Попереджені: Пашаєв (53), Льопа (78).

Коментарі ()