Головне

Мілевський - найкращий футболіст липня в Україні

08.08.2008 12:31 287 0

Найкращим гравцем липня за версією газети "Команда" визнано нападника київського "Динамо" Артема Мілевського.

Визначити найкращого футболіста місяця в традиційному референдумі виявилося не так вже і складно, оскільки підсумкова перевага нападника київського "Динамо" Артема Мілевського виявилася величезною. Найближчі переслідувачі - Мілан Обрадович з "Металіста" та В'ячеслав Чечер ("Металург" Донецьк) - відстали від динамівця на 19 пунктів.

Відзначимо, що більша перевага над опонентами була теж у футболіста "Динамо" Карлоса Корреа, який в сезоні 2006/2007 зайняв перше місце з 28 очками, а другим прийшов півзахисник "Дніпра" Сергій Назаренко, який набрав 5 балів.

Те, що лауреатом липня став Мілевський, недивно. У трьох матчах, які "Динамо" провело минулого місяця (виїзний поєдинок з ірландською "Дрогедою" не враховується), форвард був провідною фігурою своєї команди. Судіть самі: Артем забивав у кожній грі, причому в ключовому поєдинку в Дніпропетровську з "Дніпром" він відзначився двічі.

У клубному заліку лідерство також захопило "Динамо". До 22-х очок Мілевського два бали додав Олександр Алієв і один - Мілош Нінкович.

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()