Головне

Заяєв: "Не вистачає Юссуфа і особливо Гусєва"

08.08.2008 11:11 410 0

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів зіграють дві українські команди. Донецький "Шахтар" 13 серпня прийматиме хорватське "Динамо" із Загреба, а київське "Динамо" того ж дня почне зустріч в Москві з місцевим "Cпартаком".

Головний тренер киян в останньому матчі проти "Дрогеди" посадив на лаву запасних голкіпера Олександра Шовковського. Замість нього вийшов дублер - Тарас Луценко.

- Що він був у воротях, що його не було - все-одно, - говорить "ГПУ" заслужений тренер України Анатолія Заяєв. - Навіщо було замінювати Шовковського? Тепер зрозуміло: і перший голкіпер "Динамо" помиляється, і гідної заміни йому немає. Оборона теж "тріскотить" по швах. Бетао справа не може постійно підтримувати атаку, але він хоч пенальті заробив. Зліва повний провал - ні Несмачний, ні Каддурі не грають на рівні завдань клубу. Міхалик і Діакате в центрі помиляються, але одкаково виходять на поле. А чому не випускають Сабліча? Можливо, Сьомін хоче досягти стабільності складу і дає великий кредит довіри.

- Які проблеми має "Динамо" в півзахисті?

- Не вистачає Юссуфа як опорного і особливо справа Гусєва. Нінковіча потрібно ставити в центр, а не давати йому флангову роботу. Алієв намагається загострювати ситуацію, але мало відпрацьовує в обороні. В атаці я б робив ставку на дует Бангура з Шацких. Мілевський ніяк не може подорослішати, а Кравець здав останнім часом.

- У матчі "Динамо" - "Дрогеда" арбітр призначив два пенальті у ворота кожній з команд.

- Пенальті у ворота "Динамо" було помилковим. А Бетао дійсно звалили, так що тут арбітр прав. Але як би він не судив - це ганебна гра "Динамо": ірландці на останній хвилині двічі могли забити після помилок захисту і Луценка. Матч потрібно забути і готуватися до "Спартака", який потенціалом не краще за "Динамо".

ua-football.com

Коментарі ()