Головне

Луческу: Брандау поки не продається

07.08.2008 23:58 348 0

Передматчеве інтерв`ю перед грою 4 туру з "Дніпром" головного тренера "Шахтаря" Мірча Луческу.

- Як стан команди, чи всі здорові перед матчем з "Дніпром"?

- Так, усі готуються до цієї гри. Для тренера дуже важливо, щоб уся команда була здорова напередодні важливих матчів. Відсутність травмованих дозволяє створити високу конкуренцію. Повторюся, до наступного матчу готуються зовсім усі.

- Як моральний стан бразильців? Останнім часом з'явилося багато чуток про їхні переходи.

- Я не чув нічого. Про що ви говорите? Поставте запитання більш конкретно, я відповім.

- Мова про інтерес "Оіимпіакоса" до Брандау.

- Поки офіційного запиту і пропозиції від грецького клуба не надходило. Тому президент на цю тему навіть не говорить. Розставатися з одним із найбільш досвідчених нападників за місяць до початку Ліги чемпіонів... Про це мова зараз не йде.

- Полянський і Бєлік - це останні футболісти, що залишили команду?

- Ні, ще є час до 30 серпня. Подивимося, можливо, хтось ще залишить наші ряди. Полянскьий сам попросив відпустити його, і ми хочемо бачити Олексія в команді, де буде більше ігрової практики. Тому він перейшов в "Іллічівець". Подивимося, що буде з іншими. Поки нас ще багато, щоб готуватися до ігор ефективно.

- Є якісь моменти в грі команди, що на старті чемпіонату вас не задовольняють?

- Я залишуся при своїй думці: наша команда демонструє найвидовищніший футбол в Україні. Маючи свою гру, природно, можна і зазнати і поразки, і зіграти невдало. А в цілому я упевнений, команда, при наявності своєї гри, може здобувати перемоги. Напевно, п'ять-шість років тому багато хто бажав, щоб у "Шахтаря" була така гра. Такою вона залишиться на довгі роки, як стиль донецької команди. Незалежно від тренерів, що будуть з нею працювати.

- Можна  чекати змін у складі "гірників" на матч із "Дніпром" у порівнянні з зустріччю з "Іллічівцем"?

- У складі можливі перестановки. Для нас це не проблема. Багато чого буде залежати від стану самих гравців, від суперника, від наших задач у Лізі чемпіонів. Загалом, від декількох факторів.

- Київське "Динамо" обіграло "Дніпро" на виїзді з рахунком 3:1. Ви будете аналізувати цей матч?

- Останнім часом "Динамо" має на виїзді велику перевагу перед "Дніпром". І навпаки, дніпропетровці краще виглядають у Києві. Аналізувати цю гру ми обов'язково будемо: у плані підготовки до матчу з "Дніпром".

ФК "Шахтар"

Коментарі ()