Головне

"Спартак" оголосив склад на матчі з "Динамо"

07.08.2008 19:47 370 0

У четвер московський "Спартак" відправив до УЄФА заявку на матчі третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів. Нагадаємо, суперником москвичів на цій стадії буде київське "Динамо", яке вчора зіграло унічию з ірландською "Дрогедою" та вийшло на "Спартак".

До списку А увійшли: воротарі - Плетікоса, Джанаєв; захисники - Штранцль, Йіранек, Дедура, Фаті, Філіпенко, Родрігес; півзахисники - Павленко, Ковальчук, Ковач, Майдана, Моцарт, Бистров, Горбатенко; нападники - Баженов, Павлюченко, Веллітон.

У список В (гравці, що народилися не раніше 1 січня 1987 року, які є вихованцями клубу) увійшли: воротарі - Губін, Комісарів; захисники - Паршивлюк, Іванов, Шишкин, Гультяєв; півзахисники - Лугачов, Рижков, Совєткін; нападники - Дзюба, Прудніков, Малоян, Бажев і Грігорьєв.

Цікаво, що колишній українець Лугачов не є вихованцем московського клубу.

Захисник Клементі Родрігес, що провів останній сезон на правах оренди в іспанському "Еспаньолі", включений у заявку "Спартака" і для участі в чемпіонаті і Кубку Росії. Крім того, спартаківці мають можливість заявити на матчі третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів ще одного гравця не пізніше за 12 серпня, пише gazeta.ru.

Коментарі ()