Головне

Ходіння по муках, або "Динамо" виходить на "Спартак". ФОТО + ВІДЕО

06.08.2008 21:34 454 0
Ходіння по муках, або "Динамо" виходить на "Спартак". ФОТО + ВІДЕО
Гра, що показала команда Юрія Сьоміна у матчі-відповідь з ірландською "Дрогедою", навряд чи додає оптимізму напередодні матчу 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з московським "Спартаком". Гріє серце лише одне - "Спартак" далеко не той як і раніше, як і "Динамо" далеко не те, що раніш...

Ірландська "Дрогеда", що базується у місті з 29 тисячами населення, добряче попсувала нерви уболівальникам біло-синіх у матчі в Києві. Після мінімальної перемоги (2:1) киян на виїзді, всі сподівалися, що "Динамо" виступить в ролі "Тузіка", а ірландці гості в ролі "ганчірки". Але схоже, що "Тузік" виявився далеко не вівчаркою, а "ганчірка" виявилася з доволі міцного матеріалу.

Матч "Динамо" розпочало доволі якісно і швидкісно. Після удару Бангура з лінії воротарського майданчика м`яч влучає у сітку воріт, але із зовнішнього боку. На 13 хвилині "Динамо" виходить вперед. Бангура скинув м`яч під удар Алієву і той з 18 метрів пробиває у кут воріт "Дрогеди".  Здавалося, що після швидкого голу ірландцям швидко настане гаплик, але це лише здавалося. Після удару Алієва м`яч влучає в штангу, а Бангура з 10 метрів пробиває прямо у воротаря.

З хвилини 30-ї "Динамо" почало катати м`яч. Результат такого антифутболу вистрілив на 40-ій хвилині. Після подачі у штрафну Каддурі підсів під Бейкера і той падає, а суддя призначає пенальті. З 11 метрів Робінсон не залишає шансів Луценку і рахунок вже нічийний - 1:1. Через кілька хвилин турецький рефері Чакір мав призначати пенальті за "коробочку" на Алієву, але проігнорував це порушення правил.

У другому таймі малюнок гри не змінився, і "Дрогеда" грала як могла, а "Динамо" як хотіло. Втім, такого хотіння динамівців було замало , а місцями воно було взагалі відсутнє.

Алієв із штрафного пробиває поруч з 9-ою, а після удару зі стандарту Гіоане м`яч влучає в поперечку. У "Дрогеди" шансів хоча б на гол не було і їм з великими труднощами вдавалося грати хоча б два-три паси без втрати м`яча. На 72-ій хвилині Бетао вривається у штрафну і його збивають. Мілевський з 11 метрів влучний, і робить рахунок 2:1.

З хвилини 80 "Динамо" вже відверто дограє матч і знову розплата за байдужість до якості власної гри. Після виконання стандарту Луценко помиляється на виході і Гартленд переправляє м`яч у ворота "Динамо" - 2:2. Ішла 89 хвилина.

Замість того, щоб включити швидкість і притиснути "Дрогеду" до свої воріт київська команда, підтиснувши хвіст, розпочала грати на відбій. В додані арбітром 3 хвилини боси "Динамо" могли отримати й інфаркт. На 91 хвилині знову помилка на виході Луценка і Кейхілл з кількох метрів не влучає у пусті ворота. Ще одна атака гостей і простріл майже з нульового кута і Луценко пропускає м`яч поміж рук, що прокотився по лінії воріт і лише дивом його не переправив у сітку Кудузовіч.

Через хвилину фінальний свисток сповістив про завершення гри і "тріумфальне" входження у третій кваліфікаційний раунд ЛЧ київського "Динамо".   

"Динамо"- "Дрогеда" (Ірландія) - 2:2 (1:1)
Голи: Алієв 13, Робінсон 41 - з пенальті, Мілевський 73 - з пенальті, Гартленд 88

"Динамо": Луценко, Бетао, Діакате, Михалик, Каддурі, Гіоане, Вукоєвич, Нінкович (Морозюк, 83), Алієв, Бангура (Мілевський, 46), Кравець (Шацьких, 79)

"Дроеда": Юінгс, Кендрік, Гартленд, Робінсон, Хьюз, Бейкер (Кудузович, 77), Шеллі, Бірн, Кіган, Зайед (Яне-Тіам, 77), Кейхілл

Попередження: Робінсон (35), Гіоане (45+1), Гартленд (47), Каддурі (49), Шеллі (69)

Перший матч: 2:1.

УСІ ФОТО ДМИТРА ЛАРІНА.

Відеоогляд матчу

Коментарі ()