Головне

Брандао: З хорватською командою ми у свій час зустрічалися, і те, що вона вийшла в третій раунд, уже про щось говорить

06.08.2008 18:58 334 0
Бразильський форвард "гірників" Брандау - один зі старожилів донецького клуба, що має за своїми плечима досить значний досвід виступів в єврокубкових матчах "Шахтаря". Напередодні двобою третього кваліфікаційного раунду заокеанський легіонер поділився своїм баченням події, що наближається.

- У "Шахтаря" більше шансів зустрітися із загребським "Динамо". Яка твоя думка про цей клуб.

- З хорватською командою ми у свій час зустрічалися, і те, що вона вийшла в третій раунд, уже про щось говорить. Команда гарна, граючи проти неї не можна ні на мить втрачати концентрації. Нам треба бути добре підготовленими до цього двобою.

- "Шахтар" з "Динамо" із Загреба зустрічався останній раз під час зборів у 2006 році. За цей час хорватська команда змінилася, що ти знаєш про її сьогоднішній стан і можливості?

- Свіжої інформації, чесно кажучи, у мене немає. Чув про те, що "Динамо" - найсильніша хорватська команда. Весь час, що залишився, до двобою з ними ми будемо докладно вивчати суперника. Так, у цій команді відбулися кардинальні зміни з тих пір, як ми з ними грали. І, зрозуміло, нам потрібно зараз вникнути в те, що сьогодні вона собою представляє. Але настрій у нас буде самий що ні на є бойовий.

- Як зараз команда готується, яка підготовка ведеться?

- Фізично ми готові, і той факт, що досить довго граємо разом, дозволяє сподіватися на позитивний результат.

ФК "Шахтар"

Коментарі ()