Головне

Сьомін: У силі своєї команди я не сумніваюся

06.08.2008 10:45 329 0

Вчора, напередодні матчу-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів відбулася передматчева прес-конференція головного тренера "Динамо" Юрія Сьоміна:

Після матчу з "Металістом" ми зібралися з хлопцями і обговорили помилки, яких, без сумніву, вистачає у нашій грі. Втім, думаю, вони незначні, і ми в змозі виправити їх.

"Дрогеда" ще не пройдена, але ми зобов'язані перемагати цей клуб. На сьогоднішній момент про "Спартак" мені не хотілося б говорити, оскільки офіційно вихід в 3-й кваліфікаційний раунд ми ще не оформили. Завтра нас чекає важкий поєдинок, оскільки суперник налаштований по-бойовому. Втім, ми також не менше серйозно ставимося до повторного матчу з ірландцями.

Футбол - гра, у якій багато несподіванок, і наше завдання, - уникнути їх. Матч з "Металістом" був невдалим лише через результат, а гра, показана підопічними, була досить непоганого рівня. Футболісти показали непогану самовіддачу, але поганий відсоток реалізації, а також помилки - як з нашою сторони, так і з боку суддівської бригади - призвели до підсумкової поразки. Матч вийшов цікавим, і чим більше таких поєдинків, тим краще для українського чемпіонату в цілому.

Що стосується змін, то вони будуть. Це пов'язано з тим, що у нас велика група гравців - 18-20 чоловік, які претендують на основний склад. Надто, у нас дуже важкий графік - граємо через два дні на третій, через три - на четвертий протягом усього серпня. Ми просили перенести одну гру чемпіонату, але, на жаль, нам не пішли на поступки. Тому гратимемо, як є, і будемо "тасувати" склад. Наскільки у нас вийде - побачимо.

- Ви сказали про суддівські помилки в матчі з "Металістом". Після перегляду суперечливих епізодів ваша думка не змінилася?

- А мені і дивитися не треба. Ми забили чистий гол, коли суддя відмінив його через нібито положення поза грою в Бангура, а також не поставив пенальті у ворота харків'ян після гри рукою одного із захисників. У минулому сезоні арбітра, який обслуговував наш матч із запорізьким "Металургом", згодом дискваліфікували за невелику помилку. Зараз проти нас була вчинена грубіша помилка, і залишається тепер взнати, яке рішення прийме Комітет арбітрів.

- Хто поїде переглядати найближчі матчі московського "Спартака"?

- На матч Кубка Росії проти брянського "Динамо" поїхав Сергій Овчінніков, а на поєдинок чемпіонату Росії відправиться, швидше за все, Валерій Зуєв.

- Тренер "Дрогеди" Пол Дулін сказав, що перешкодити виграти його команді може лише київська спека, а також сильний суперник. Що ви можете порадити ірландцям?

- Ірландцям? Нічого (сміється). Клімат спекотний як для них, так і для нас. А в силі своєї команди я не сумніваюся - вона справді сильна.

ФК "Динамо"

Коментарі ()