Головне

Алієв: Я провів у "Спартаку" лише рік

06.08.2008 10:29 314 0

Перед матчем з ірландською "Дрогедою" в рамках 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" провело тренування на базі у Конча-Заспі. Перед виходом на полі футболісти відповіли на декілька питань журналістів. Артем Мілевський, нападник "Динамо":

- Останнім часом в "Динамо" виникли проблеми з реалізацією моментів.

- Так, справді. Ми порушували це питання, і дійшли висновку, що потрібно більше концентруватися і серйозно віднестися до виконання ударів.

- Сьомін приділяє цьому на тренуваннях особливу увагу?

- Так. Вчора, наприклад, нападники відпрацьовували удари по воротах з меж штрафного майданчику. Це було зроблено для того, щоб кожен наш м'яч залітав у ворота. Отже, думаю, ця проблема має бути вирішена, і ми почнемо більше забивати.

Олександр Алієв, півзахисник "Динамо":

- Зараз наше головне завдання - виграти у "Дрогеди". А той факт, що в третьому кваліфікаційному раунді нам попався московський "Спартак", вважаю непоганим варіантом. Особливо, якщо порівнювати з "Ліверпулем", "Барселоною", "Арсеналом" або "Ювентусом". Не думаю, що хтось хотів отримати ці команди в суперники.

- Ви, як вихованець "Спартака", що збираєтеся зробити в грі проти цієї команди?

- Я б не сказав, що я вихованець московського клубу, адже провів там всього рік. Але однаково, я знаю, що це за команда, і в який технічний футбол вона грає. Також, думаю, і вони знають, яку гру демонструє "Динамо". Їм буде нелегко так само, як і нам.

- Цей поєдинок буде для вас принциповим?

- Звичайно. Коли я покидав "Спартак", були багато розмов про те, що Україна вкрала у них мене. Тому мені буде удвічі цікаво битися з москвичами, і дуже хочу, щоб в цьому протистоянні "Динамо" перемогло і прошло далі у груповий етап Ліги чемпіонів.

ФК "Динамо"

Коментарі ()