Головне

"Карпати" звинувачують "Арсенал" у роздмухуванні скандалу

31.07.2008 17:34 159 0

Генеральний директор ФК "Карпати" Олександр Єфремов обурюється тим, що лист без згоди на це "Карпат" було оприлюднено на офіційному сайті київського "Арсеналу", а вже звідти розтиражовано по всій Україні, і стверджує, що такі дії одного з членів Прем'єр-ліги дуже псують імідж недавно створеній організації. Про це сьогодні, 31 липня, у коментарі Інформаційному центру ФК "Карпати" повідомив Олександр Єфремов.

"Адресований цей лист був, - наголошує Олександр Єфремов, - Віталію Данилову, як голові ПЛ, а також клубам - учасникам ПЛ. Адже, згідно з рішенням власників клубів, про усі негаразди, спірні моменти учасники ПЛ повинні повідомляти один одного, щоб в телефонному режимі чи під час засідань знати проблематику й мобільно вирішувати ці питання. Це суто робочий момент, викладений у внутрішній документації. Однак чомусь керівники "Арсеналу" - Вадим Рабинович, Віктор Головко, Володимир Кацман, не знаю хто конкретно, - без дозволу ФК "Карпати" розмістили згаданий лист на офіційному сайті київського клубу, ще й подавши його як черговий скандал в Прем'єр-лізі.

Наразі мені невідомо, як подібні дії своїх членів оцінює керівництво ПЛ, однак ми звернулись до цієї організації, аби вона поклала край таким проявам правового нігілізму. Також ми звернулися з листом до київського "Арсеналу" із заявою про те, що залишаємо за собою право подати судовий позов за порушення ст. 30 Закону України "Про інформацію", який забороняє поширення інформації без згоди на це її власника. Ще раз підкреслю - у жодному разі ФК "Карпати" не мав наміру створити нездоровий інформаційний привід навколо Прем'єр-ліги. Наш лист за своєю суттю - це діловий папір, який стосується наших зауважень, побажань стосовно проекту бюджету цієї організації, членами якої ми є. Тож, вкладаючи немалі кошти, ми повинні розуміти, куди ці гроші йдуть. Тому такі дії одного з членів ПЛ скоріше розвалюють молоду організацію, але ніяк її не розбудовують. І "Арсенал" повинен за такі свої дії відповідати", - підсумовує Олександр Єфремов.

Коментарі ()