Головне

"Спартак" продає Калиниченка через відмову гравця прийняти російське громадянство?

31.07.2008 11:09 296 0
Глава консалтингової компанії ProSports Management Герман Ткаченко прокоментував останні події навколо клієнтів фірми Єгора Титова й українця Максима Калиниченка.

За словами Ткаченка, зовсім недавно керівництво "Спартака" пропонувало Максиму Калиниченку продовжити контракт із клубом. Однак обов'язковою умовою угоди було відмовп Максима від українського громадянства.

"Повинний зізнатися, що такий розвиток подій став несподіванкою як для гравців, так і для нас. Єгор і Максим - не тільки клієнти компанії, але і мої близькі товариші. Звичайно ж, ми обговорювали сформовану ситуацію в щоденному режимі, і ніщо не передвіщало такого радикального повороту.

У хлопців не було і немає конфлікту з клубом, у якому вони на двох провели більш тридцяти сезонів, а було лише непорозуміння з його головним тренером, але, як показало розвиток останніх днів, таки глибоке. Адже судіть самі, кілька тижнів назад ми отримали пропозицію про продовження Максом контракту з "Спартаком". Так, воно містило нездійсненну умову про зміну громадянства".

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()