Головне

"Сєгодня" вибачилася за "смерть" президента "Зорі"

31.07.2008 10:36 469 0
У неділю на сайті sport.segodnya.ua з'явилася інформація про смерть Валерія Букаєва, почесного президента луганської "Зорі", що у той же день була спростована клубом. У зв'язку з цим газета "Сєгодня" вважає за необхідне відзначити наступне.

У неділю (27 липня) біля трьох годин дня журналіст Галина Єременко, що працює на "Сєгодня", повідомила, що їй подзвонив високопоставлений футбольний функціонер з Луганської області, інформація від якого завжди була достовірною, і повідомив про смерть Валерія Букаєва. За словами функціонера, про це тільки що було сказано футболістам "Зорі". Галина Єременко, з огляду на надійність даного джерела, а також його високий авторитет у футболі, підготувала матеріал, що був розміщений у спортивному розділі інтернет-сайту "Сєгодня" (sport.segodnya.ua).

У неділю ввечері прес-служба ФК "Зоря" спростувала інформацію про смерть Валерія Букаєва, заявивши, що вона не відповідає дійсності. Того ж дня спростування було розміщено на sport.segodnya.ua, а попередня новина про нібито смерть Букаєва знята із сайту. Усі наступні спекуляції в ЗМІ навколо даної теми до "Сєгодня" ніякого відношення не мають.

За підсумками службового розслідування співробітники "Сєгодня", причетні до появи на інтернет-сайті інформації, що виявилася недостовірною, будуть покарані.

"Сєгодня" приносить вибачення Валерієві Букаєву, його родині, колегам, працівникам футбольного клуба "Зоря". Ми бажаємо Валерію Олександровичу здоров'я і довгих років життя.

"Сєгодня"

Коментарі ()