Головне

Вілліан і Брандао залишать "Шахтар" і повернуться в Бразилію?

31.07.2008 10:15 448 0
Поїздка президента бразильського "Корінтіанса" Андреса Санчеса і виконавчого директора клуба Антоніо Карлоса в Україну не буде даремною. За інформацією порталу ChicoLang, донецький "Шахтар" готовий відпустити на батьківщину не тільки півзахисника Вілліана, але і нападника Брандао. Так би мовити, у "пакеті". "Корінтіансу" необхідний нападник таранного типу, схожий манерою гри на "інтеріста" Андріано.

Умови донецького клуба - це продаж трансферів, а не оренда гравців. На Вілліана крім "Корінтіанса" також претендує "Сан-Пауло", але в цього клуба немає грошей, щоб виплатити трансферну суму, що хоче "Шахтар". Рік назад "гірники" придбали Вілліана в "Корінтіанса" за 18 мільйонів доларів, зараз же ціна 21-річного півзахисника ще зросла. І це не бентежить президента "Корінтіанса", що думає, що через деякий час він зможе продати плеймейкера дорожче в Європу.

Можливо, що бразильські клуби об'єднають зусилля для викупу Вілліана, а потім хочуть отримати дивіденди на подальшому продажі. Також можливо, що клуби розрахуються між собою гравцями. У мегаобміні можуть брати участь Рікарліссон, Андре Діас, Ернанес, Лулінья або Дентіньо.

У будь-якому випадку, президент "Корінтіанса" Андрес Санчес буквально рве на собі сорочку, що він поверне додому Вілліана. Поїздка керівництва "трикольорових" у Донецьк планується на наступному тижні.

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()