Головне

Калиниченко: Куди піду, туди і піду. Буде видно

30.07.2008 13:13 149 0
Півзахисник московського "Спартака" Максим Калиниченко прокоментував рішення Станіслава Черчесова розстатися з ним і капітаном червоно-білих Єгором Титовим.

"А що я можу сказати? Усе сказав Черчесов у своєму резюме... Принаймні, невизначеність зникла. І це, звичайно ж, великий плюс. Тепер я спокійно можу шукати собі нову команду. Особисто я в сформованій ситуації іншого кінця для себе не бачив. І виявився правий.

Нічого болісного в ці дні не було. Ми займалися своєю улюбленою справою. Інше питання, що молодіжна команда - це трохи не той рівень. Чим більше знаходишся в дублі, тим більше деградуєш. Принаймні, якщо говорити про мій вік. В іншому все було нормально. Ми просто чекали вирішення всієї цієї ситуації.

Ображатися або не ображатися на головного тренера - це вже питання філософське. Що було, то було. Знову ж: я Черчесову при зустрічі подивитися в очі зможу. Він, думаю, теж. Черчесов - людина, упевнена в собі.

Я хотів залишитися в "Спартаку". Вірніше, грати в "Спартаку". Нормально грати. Але раз не вийшло, прийдеться іти. Куди піду, туди і піду. Буде видно", - сказав Калиниченко.

www.championat.ru

Коментарі ()