Головне

Шуст хоче залишити "Шахтар"?

30.07.2008 12:14 479 0

Голкіпер донецького "Шахтаря" Богдан Шуст збирається залишити клуб, де він не потрапляє до основного складу. Про це повідомляє "Жизнь как она есть". За інформацією видання, на голкіпера претендують київське "Динамо" та ФК Львів.

"Ми дуже зацікавлені в тім, щоб Богдан грав у нас, - зізнався генеральний директор клуба Роман Лаба. - Переговори з "Шахтарем" почали вести ще до початку чемпіонату. На жаль, нам не вдалося улагодити всі деталі, однак ставити крапку в цій справі ми не збираємося. Тим більше що зараз уже сам Богдан не проти свого переходу. Так що тепер ми з новою силою включилися в боротьбу за нього і збираємося битися до останнього.

"Ця "підвішеність" мені вже набридла, - заявив Шуст. - Я б хотів грати, постійно виходити в "старті". Варіант повернення у ФК "Львів" я вважаю найбільш ймовірним, але не усе від мене залежить. Зараз моя доля в руках керівництва "Шахтаря". Днями саме розмовляв з Луческу і вирішив, що нема снсу сидіти в запасі. Тому вже найближчим часом я неодмінно зміню обстановку".

За воротарем пильно стежить і київське "Динамо", що дотепер не може підшукати гідної заміни Олександру Шовковському. "Так, я чув про інтерес інших клубів, - зізнався Богдан. - Тому хочу твердо зважити всі "за" і "проти", щоб потім не шкодувати. Адже нема сенсу переїжджати в інший клуб і знову сидіти на лаві запасних". До речі, у випадку купівлі Шуст влетить киянам у копієчку - трансферна вартість гравця складає ні багато ні мало - 1 500 000 євро.

Коментарі ()