Головне

Алієв: Хотів би зіграти зі "Спартаком"

30.07.2008 09:47 321 0

У останньому матчі "Динамо" в чемпіонаті України проти "Дніпра" Олександр Алієв зробив дві результативні передачі. За чотири дні, в Ірландії, півзахисник забив свій перший м'яч в сезоні, відкривши рахунок своїм результативним ударам у єврокубках:

- Виїхати з Ірландії з крупною перемогою нам перешкодила невдача у завершальній стадії атак. Не можна сказати, що "Динамо" грало одноманітно, а суперник знайшов спосіб нейтралізувати нас. В кінці зустрічі ми "затиснули" ірландців у штрафному і один з багатьох ударів досяг мети. 

- Можливо, виграти з крупним рахунком перешкодив дощ?.. 

- Я так не думаю, адже погода і стан газону однаково для обох команд. Особисто мені більше заважали втомлені ноги після матчу з Дніпром. Це був важкий матч при страшній спеці, після якого часу на відновлення у нас не було.

- Які сильні сторони у грі "Дрогеди"? 

- Це типова британська команда, що грає в силовий футбол і закидає м'яч вперед з розрахунку на потужних нападників. Юрій Сьомін говорив нам про багато моментів, а особливо відмітив, щоб наші гравці першими прагнули приймати м'яч. Упевнений, в Києві "Дрогеда" продовжуватиме шукати щастя в нападі. Розслаблятися нам не можна.

- Виходячи через тиждень на матч-відповідь, команди знатимуть суперника по третьому раунду кваліфікації. 

- Знаю, у п'ятницю обов'язково стежитиму за жеребкуванням. В суперники нам можуть попастися найсильніші команди Європи. Нічого страшного, боротимемося. Але особисто я вважав за краще б зіграти з московським "Спартаком". Кубок Першого каналу це добре, але його не порівняти з боротьбою за місце в Лізі чемпіонів. Уявляю, наскільки принципова була б наша дуель.

ФК "Динамо"

Коментарі ()