Головне

Сьомін: Результат міг і мав бути більшим

30.07.2008 08:55 368 0

Головний тренер київського "Динамо"  на післяматчевій прес-конференції оцінив гру своїх підопічних проти "Дрогеди":

- Ми виграли першу цього року міжнародну гру, але результат міг і мав бути більшим. Прекрасно зіграв воротар суперника. Добре, що все добре закінчилося. Гравці, на мій погляд, ще повністю не відновилися після матчу з "Дніпром" і сьогоднішня гра проходила на тлі легкої втоми. Залишився задоволений самовіддачею гравців, але результат міг бути кращим.  

- Як ви вважаєте, це воротар "Дрогеди" добре зіграв, або нападникам "Динамо" не вистачило майстерності?

- Форварди створювали моменти, а воротар добре грав. Не можна применшувати його заслугу, він багато м'ячів "витягнув", деколи кидався ногами на м'яч, що летить. Можливо, це його стиль гри такий. Ми ж були зобов'язані забивати.  

- Можете сказати, що "Динамо" вже пройшло "Дрогеду"?  

- Ні. Коли формально все оформимо 6-го серпня, тоді і скажу.  

- Перемога на виїзді дає право на експерименти і ротацію складу в Києві?

- До цього ми зіграємо 2-го серпня з "Металістом" і лише після визначимося, чи проводитимемо ротацію складу проти "Дрогеди". Поки однозначно на ваше питання відповісти не можу.  

- Коли ви зможете розраховувати на допомогу Сергія Кравченка?  

- Коли він прибуде до нас на базу і проведе перше тренування. Якщо говорити про те, коли я хотів би бачити в рядах команди Кравченка, то відповім - найближчим часом. А надто, що в середній лінії зараз у нас відсутні два гравці - Гусєв і Корреа. Кравченко нам би згодився.  

- Ви задоволені ігровою формою Ісмаеля Бангура?  

- Зараз не хотілося б говорити конкретно про гравців. Якщо форвард не забив з вірної ситуації два м'ячі, то ні тренер, ні гравець, цим бути задоволений не може. Є над чим працювати. Але критикувати зараз нікого не буду.  

- Чекали від суперника такої гри?  

- В матчі проти "Левадії" "Дрогеда" виглядала гірше, ніж сьогодні проти нас. Вони добре готові фізично, скасували останній тур чемпіонату. Видно, що ірландці дуже серйозно готувались до матчу з "Динамо".

fcdynamo.kiev.ua

Коментарі ()