Головне

Ліга Чемпіонів: Команда Валентина Ходукіна виявилася не по зубам "Партизану"

29.07.2008 21:11 435 0

Впевненою грою проти "Партизана" бакинський "Інтер" на чолі з українцем Валентином Ходукіним довів, що не збирається бути хлопчиком для биття у другому відбірковому раунді Ліги чемпіонів УЄФА.

У першому таймі здавалося, що чемпіон Сербії отримає легку перемогу - вже на 3-ій хвилині гостям вдалася швидка контратака, в результаті якої Мілош Богуновіч головою замкнув навіс у виконанні активного Діарри Ламіна. Після цього "Партизан" мав ще декілька гольових моментів, але не зумів їх реалізувати. Ще в середині першого тайму наставник "Інтеру" Валентин Ходукін замінив свого іменитого тезку Белькевича. Колишній лідер київського "Динамо" відверто не встигав за розвитком подій на полі, повідомляє УЄФА.

Невідомо, які слова знайшов український тренер "Інтеру" в роздягальні, але у другому таймі бакинці грали зовсім в інший футбол. Від стартового хвилювання не залишилося і сліду, а особливо вдалими вийшли заміни Ходукіна. Молоді Джавід Гусейнов і Шахріяр Рагімов додали швидкості і різноманітності командній грі, і моменти біля воріт "Партизана" стали виникати один за іншим. Один лише 19-річний Гусейнов упустив три явні можливості для взяття воріт, незмінно програючи очну дуель воротареві гостей Младену Божовічу. Рахунок же зрівняв болгарин Петар Златінов. Він майстерно взяв гру на себе, зробив паузу і пробив метрів з 20 - зрикошетивши від захисника, м'яч опинився у сітці.

Сталося це на 81-ій хвилині, і аж до фінального свистка "Інтер" диктував гру суперникові. Ще один явний, здавалося, момент, упустив 20-річний вінгер бакинців Ельвін Мамєдов, який не зумів зблизька переграти Божовіча. Не приніс успіху господарям і хитрий розіграш кутового, коли два футболісти "Інтеру" пропустили м'яч під удар третьому, але Златінов попав якраз у воротаря "Партизана". Показавши добротний футбол, "Інтер" заслужив на компліменти на свою адресу і вселив в уболівальників надію на успішний підсумок двохраундовго протистояння.

"Інтер" - "Партизан" - 1:1 (0:1) 

Голи: 0:1 - Богуновіч (3), 1:1 - Златінов (82).

В іншому матчі дня зустрілися норвезький та латиський клуби:

"Бранн" Норвегія - "Вентспілс" Латвія - 1:0 (0:0)

Гол: 1:0 - Демба-Найрен (87).

Коментарі ()