Головне

"Зоря" збирається подати у суд на газету та покарати журналістку

29.07.2008 16:49 433 0

Сьогодні на зустрічі з журналістами президент ФК "Зоря" Олександр Єгоров прокоментував інформацію газети "Сегодня", яка стала відома позавчора, про нібито смерть почесного президента "Зорі" Валерія Букаєва. Нагадаємо, у той же день ця інформація була спростована прес-службою клубу.

"Ми залишаємо за собою право пред'явити позови у судові інстанції щодо газети "Сегодня", вимагати відшкодування морального збитку, вимагати спростувань, вибачень. Сам Валерій Олександрович з гумором поставився до цієї ситуації. Добра прикмета. Якщо рано ховають - довго житиме. Я особисто розцінюю подібні заяви як бажання когось створити нездоровий ажіотаж як довкола його політичної діяльності, так і довкола бізнес-проектів. Я думаю, що люди, які публікували інформацію, знали, навіщо вони це роблять і явно для того, щоб першими висловити співчуття", - пояснює Єгоров.

"Я від імені клубу можу заявити, що ми однозначно (і вже частина роботи виконана) розмовлятимемо з редакцією газети "Сегодня", вимагатимемо у них пояснень, вимагатимемо відкрити нам джерела інформації і вимагатимемо того, щоб журналістку, яка опублікувала цю "качку" як мінімум покарали, бо це порушення журналістської етики", - розкриває плани клубу президент.

"Ми всі на зв'язку: я, прес-служба. Публікувати таку інформацію, навіть не повідомивши нас, я розцінюю просто як правовий нігілізм. І якщо зараз це залишити безкарним, таке може повторитися. З часом, я думаю, буде визначеність і ми взнаємо, кому це було вигідно, кому це було цікаво і хто за цим стоїть", - наголосив президент "Зорі".

Коментарі ()