Головне

Сьомін: Ірландці добре використовують довгі передачі, борються, прекрасно підготовлені фізично

29.07.2008 09:26 332 0
У понеділок опівдні за ірландським часом динамівці приземлилися в аеропорту Дубліна і після нетривалого паспортного контролю відправилися в готель. На вечір за розкладом у команди було заплановане тренування і знайомство зі стадіоном "Далімаунт Парк", на якому у вівторок увечері гратимуть з "Дрогедою" у рамках першого матчу другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

На "Далімаунт Парк" домашні матчі проводить "Богеміанс". Стадіон вважається кращим серед футбольних у Дубліні і вмішає 8500 глядачів, з яких 7000 займають сидячі місця. Саме на трибуни обладнані пластиковими сидіннями будуть продаватися квитки на "Дрогеда" - "Динамо". До речі, їхня вартість однакова для всіх секторів - 25 євро дорослий квиток і 15 дитячий. За словами менеджера ірландського клуба, у зв'язку переносом зустрічі з Дрогеди в Дублін, а ця відстань близько 50 кілометрів, зменшиться кількість глядачів. У клубі розраховують на присутність близько 5000 фанів.

Буде своя група підтримки, нехай і невелика, у киян. В Ірландії живуть і працюють близько п'ятдесяти тисяч українців. У понеділок подивитися на тренування прийшло близько 10 емігрантів, на матчі очікується в кілька разів більше.

За день до двобою в конференц-залі "Далімаунт Парк" на питання журналістів відповів наставник «Динамо» Юрій Сьомін.

- Юрій Павлович, що нового відбулося в команді після гри в Дніпропетровську?

- Сенсаційного нічого, йде традиційна підготовка. Травмованих після зустрічі з "Дніпром" не додалося, ніхто також не вийшов з лазарету. Ми не стали ризикувати здоров'ям Юссуфа і залишили його в Києві. У Дніпропетровську при спеці був складний матч, після якого провели визначену роботу по відновленню гравців.

- За матчем "Дніпро" - "Динамо" спостерігав тренер "Дрогеди" Джон Керролл. Ви знали про це, щось приховали від очей "розвідника"?

- Ми про це знали. Так само як і тренери "Дрогеди" про наших спостерігачів за іграми проти "Левадії". Думаю, у нас і в тренерів суперника досить інформації один про одного. Повинний сказати, що проти "Дніпра" ми грали як вважали потрібним, ніяких "маскувальних" ідей не було.

- Ваша думка про стадіон "Далімаунт Парк"?

- Чудове поле, гарного рівне покриття. Сам стадіон нормальний, дозволяє показати гарну гру. А основне для футболістів - якість поля.

- Чи досить вам переглянутого матчу щоб скласти цілісне враження про потенціал суперника?

- Ми подивилися два матчі в записі, отримали корисну інформацію. Чи досить цього, покажуть наші ігри. Перемога ірландців над естонцями була закономірною. Вони добре використовують довгі передачі, борються, прекрасно підготовлені фізично. Це ми відзначили і збираємося пред'явити суперникові свої козирі.

- Чи пам`ятаєте ви в єврокубках ігри "Локомотива" з київським ЦСКА, що пройшов на попередній стадії ірландський "Корк Сіті"?

- ЦСКА пам'ятаю добре, але їхні матчі з ірландцями не дивився. Подробиці тих ігор зараз складно згадати. Основне, що хочу сказати - ми вступаємо в найбільш престижний європейський кубковий турнір і боремося за вихід у фінальну стадію. Багато чого залежить від нас. Не можна ні в якому разі недооцінювати суперника, сильного духом і котрий серйозно готується до матчу. Вони нас уважно переглядали і для кращої підготовки зробили паузу в чемпіонаті і скасували один двобій. Потрібно серйозно поставитися до матчу, про що обов'язково скажу гравцям.

ФК Динамо

Коментарі ()