Головне

Михайло Кополовець: "Ми йшли вперед завдяки фанам"

28.07.2008 18:00 387 0

Гравці "Карпат" коментують гру з донецьким "Шахтарем":

Володимир Бідловський

Передусім на цей матч нас добре налаштував тренер. Ми класно зіграли завдяки відданості та командній боротьбі, показали характер. Довели, що не боїмося грати проти такого суперника, як "Шахтар". Щодо мене, то це був мій дебютний матч на такому рівні. Ще на базі відчував певний мандраж, але перед грою мене підтримали партнери по команді. Я все обдумав і вийшов на гру сміливо, завдяки чому ми й здобули бажаний результат.

Михайло Кополовець

Чесно кажучи, на нас тиснув результат попереднього матчу між ФК "Львів" і "Шахтарем". Перед матчем було багато розмов, мовляв, ФК "Львів" переміг, а чи зможуть "Карпати" дати гідний бій... Це надзвичайно велике навантаження на команду. Ми прагнули добитися результату, щоб уболівальники повірили в нас. І я дуже хочу подякувати всім тим, хто нас підтримав - саме завдяки їй ми йшли вперед. На жаль, забракло певного фарту, і ми не втримали перемогу, та все одно це непоганий результат.

Сергій Зеньов

Знаєте, а я навіть не одразу і не повірив, що забив гол. Так довго чекав моменту, коли проведу перший м'яч в офіційному матчі за "Карпати"! Нарешті прорвало! В кінці міг забити ще один гол, але просто чудово зіграв П'ятов. Коли тренер випускав мене на поле, то казав ще більше загострювати обстановку біля воріт суперників, адже захисники "Шахтаря" діяли не надто впевнено і могли провалитися. Так воно і сталося - я забив, коли втік від оборонців.

Інформаційний центр ФК "Карпати"

Коментарі ()