Головне

"Динамо" уклало контракт з Сергієм Кравченком

28.07.2008 16:43 434 0

Сьогодні "Динамо" підписало контракт з півзахисником полтавської "Ворскли" Сергієм Кравченком. Угода розрахована на п'ять років. Втім, цілком можливо, що футболіст в першому колі так і не зіграє за "Динамо".

За попередніми домовленостями, Кравченко стане повноцінним динамівцем лише взимку - з 28 січня 2009 року, повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Проте, керівництво клубу не втрачає надії заграти гравця вже зараз. Для цього найближчим часом будуть проведені переговори на рівні президентів клубів - між Ігорем Суркісом і Олегом Бабаєвим. В іншому разі, Кравченко дограє першу частину чемпіонату в Полтаві, після чого на правах вільного агента перейде в "Динамо".

Ось як прокоментував ситуацію сам гравець:

- Контракт підписаний, але остаточне рішення про мій переїзд до Києва вирішуватиметься на рівні керівництва клубів. Президент "Ворскли" Олег Бабаєв хоче, щоб я відіграв першу половину сезону в Полтаві, керівництво "Динамо" хоче бачити мене в команді вже. Почекаємо, як розвертатимуться події. Якщо доведеться відіграти ці півроку в Полтаві, я не розчаруюся. Мені подобається в Полтаві, і я із задоволенням відпрацюю цей час на благо команди, яка фактично зробила з мене футболіста високого рівня.

Коментарі ()