Головне

Гравці "Динамо" про матч з "Дніпром"

28.07.2008 00:17 371 0

Футболісти київського "Динамо" відповіли на питання кореспондента клубного офіційного сайту після переможного матчу з дніпропетровським "Дніпром".

Тіберіу Гіоане, півзахисник "Динамо":

- Як вам вдалося забити ключовий гол, після якого "Динамо" повністю перехопили ініціативу?

- Не знаю. Просто була хороша подача, і я забив. Нічого нового.

- Можна сказати, що сьогодні "Динамо" тактично переграло "Дніпро"?

- Не знаю. Гадаю, ми перемогли заслужено, і ніхто не скаже, що суперник грав краще або міг би розраховувати на нічию. У нас ще було багато моментів і, гадаю, наша
перевага ні в кого не викликала сумнівів.

- Здивувала вас гра оборони "Дніпра", яка виглядала недостатньо впевнено, а ключовий захисник збірної України припустився серйозної помилки?

- Ми, в першу чергу, звертаємо увагу на свою гру, а дії суперника нас цікавлять тільки перед початком поєдинку.

Олександр Шовковський, воротар "Динамо":

- Сьогодні для "Динамо" матч склався вдало?

- Звичайно, адже ми поклали три очки в скарбничку.

- А сам поєдинок?

- Нам завжди цікаво грати з "Дніпром", оскільки матчі завжди проходять непередбачувано. У сьогоднішній поєдинок свої корективи внесла погода, було дуже спекотно - причому і на футбольному полі теж. Сьогодні в матчі зійшлися принципові конкуренти, а результат вийшов для нас позитивним. Ми перемогли, хоча спочатку було важкувато. "Дніпро" перевершувало нас в активності, але нам вдалося реалізувати ті моменти, які створили. Гадаю, в сьогоднішній грі рахунок міг би бути і більшим.

- Коли м'яч був у Назаренко, вдавалося передбачати його удари?

- Я чудово знаю хлопців, які виступають в "Дніпрі", по матчах за збірну, і чітко уявляю, наскільки поставленими ударами вони володіють. Наш захист мав їх блокувати, але, на жаль, не завжди виходить так, як хочеться, тому я був готовий до цих ударів.

Андрій Несмачний, захисник "Динамо":

- Гадаю, ми добре грали, просто не реалізували ті моменти, які створили. Вважаю, "Динамо" сьогодні перемогло заслужено, і могло виграти з більшим рахунком, якби ми використовували ті шанси, які мали впродовж матчу.

- Можна сказати, що ключовим моментом в матчі стала 37-а хвилина, коли Гіоане забив гол? Здалося, що після цього "Дніпро" "посипався"...

- Звичайно, відіграватися важко, тим паче цей матч вийшов складним, та й погодні умови, м'яко кажучи, не сприяли. Команда, яка пропускає гол, у будь-якому випадку психологічно надломлюється. Отже нам після забитого м'яча було трохи легше. Другий створений момент ми також реалізували: пенальті - і рахунок 2:0. Після цього в психологічному плані ми стали на голову вищими за "Дніпро".

Коментарі ()