Головне

Прем'єр-ліга продовжує "традиції" ПФЛ?

23.07.2008 18:59 395 0

Сьогодні, 23 липня, Дисциплінарний комітет УПЛ провів своє друге засідання. У традиціях ПФЛ, котра штрафувала футбольні клуби на великі суми за порушення правил поведінки на стадіонах вболівальниками, УПЛ виставило клубам "кошторис" першого туру.

Отже, за кинуті львів'янами дві пластикові пляшки з пивом на поле "України" під час матчу "Львів" - "Шахтар", ФК "Львів" оштрафований на 500 у.о.

"Зоря" збідніє теж на 500 у.о. через три запалений фаєра під час матчу "Зоря" - "Металіст".

"Чорноморець" оштрафували на 200 у.о. за "скандування нецензурних висловів на адресу арбітра". До слова, останній штраф можна було висунути абсолютно усім клубам усіх ліг, та ще й помножити у кількадесят, якщо не у кількасот разів.

Сайт УПЛ не наводить жодного іншого рішення Комітету, приміром, щодо упередження подібних випадків, а не штрафування після.

Також дисциплінарний комітет розглянув звернення гравців "Арсеналу" Георгія Деметрадзе та Чамба Поля Евре щодо невиконання клубом контрактних зобов'язань. Столичний клуб зобов'язали надати підтвердження вчасних виплат гравцям коштів.

Породжені також "Динамо", "Шахтар" та ФК "Львів". І якщо киян за те, що "під час проведення рекламної акції на стадіоні "Динамо" промоутери завдали незручностей вболівальникам команди "Динамо", що призвело до сутички", то "гірників" та "левів" за неявку тренерів команд на перед матчеву нараду.

Коментарі ()