Головне

"Україну" відремонтують до матчів збірної

23.07.2008 15:19 384 0

До поєдинків відбіркового циклу чемпіонату світу 2010 року між збірними України та Білорусі й Польщі, які відбудуться у Львові, потрібно відремонтувати стадіон "Україна". Це сьогодні, 23 липня, обговорювали на засіданні оргкомітету з проведення матчів.

Зокрема, потрібно відремонтувати сходинки між секторами, встановити ще кілька турнікетів, а також відновити під'їздні дороги до стадіону і облаштувати прилеглу територію.

Нагадаємо, 20 червня відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, на якому було визначено, що чемпіонат світу-2010 для національної збірної України стартує у Львові відбірковою грою з білорусами - 6 вересня. А 20 серпня збірна України проведе товариський матч проти Польщі.

Львівська міська рада спільно з Львівською обласною державною адміністрацією створили організаційний комітет з підготовки та проведення двох футбольних матчів за участю національної збірної України з футболу. Про це прес-служба Львівської міської ради повідомила вчора, 22 липня.

У функції організаційного комітету входить організація футбольних матчів у відповідності до усіх вимог ФІФА та УЄФА, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Коментарі ()