Головне

"Динамо" не купуватиме Гояна?

23.07.2008 13:51 516 0

Для румунського захисника Доріна Гояна настав найскладніший період в його кар'єрі. Після заяв власника "Стяуа" Джіджі Бекалі про трансфер Гояна в закордонний клуб, він не розглядається як основний гравець "Стяуа", а разом з цим під питанням його місце в національній команді.

Після чотирьох сезонів в "армійському" клубі, Гоян сподівається отримати вигідний закордонний контракт, проте реально були лише дві пропозиції - від англійського "Сандерленда" і київського "Динамо". Британці відмовилися від запрошення після того, як сума трансферу виросла ще на 20% - суму ПДВ, необхідну за румунським законодавством. Схоже, що і з переїздом до Києва у румуна не вийде.

"Ми не зацікавлені в придбанні гравців "Стяуа", - заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв'ю румунському виданню "Проспорт".

Судячи з усього, Суркісу просто набридло вести переговори з Бекалі, в якого постійно змінюється настрій і виникають різні ідеї. Нагадаємо, що за інформацією румунських ЗМІ, "Динамо" пропонувало за Гояна 3,5 мільйона євро, а Ігор Суркіс заявляв, що хотів би запросити в команду румунського гравця.

Террикон

Коментарі ()