Головне

Суркіс не збирається іти на поступки Ахметову у "справі Попова"

21.07.2008 17:57 319 0

Федерація футболу України на своєму офіційному сайті дала відповідь на заяву "Шахтаря", в якій йшлося про особисте небажання Григорія Суркіса включати до складу Ради розвитку професійного футболу їх представника - Анатолія Попова.

"ФФУ, дотримуючись європейських стандартів і традицій, здійснює свою діяльність виключно на демократичних засадах управління національним футболом.

ФФУ сповідує та заохочує демократичні принципи взаємовідносин між усіма без винятку суб'єктами футбольного життя країни, незалежно від їхніх титулів і рівня спортивних досягнень.

ФФУ жодним чином не ставить під сумнів право ФК "Шахтар", як і будь-якого іншого клубу мати свою власну точку зору з приводу різних ситуацій, що впливають на авторитет українського футболу.

ФФУ залишає таке право і за собою, принципово не сприймаючи мови ультиматумів, ігнорування правил статутної субординації та корпоративної етики.

ФФУ не бачить предмету конфлікту в офіційній заяві ФК "Шахтар" і висловлює сподівання, що нормальний режим проведення чергового чемпіонату України не буде заручником амбіцій однієї персони, щодо якої Виконкомом федерації прийнято відповідне дисциплінарне рішення.

ФФУ і надалі вестиме безкомпромісну боротьбу за очищення футбольного середовища країни від одіозних осіб та явищ, які завдають шкоди його репутації в очах мільйонів уболівальників", - ідеться в заяві ФФУ.

Коментарі ()