Головне

Мінмолодьспорту погрожує Archasia Design судом

21.07.2008 17:45 220 0
Міністерство України у справах сім'ї  молоді та спорту не веде переговорів з Archasia Design Group.

Про це йдеться в заяві міністерства.

25 червня Міністерство України у справах сім'ї  молоді та спорту офіційно повідомило Archasia Design Group про припинення  будь-яких переговорів як з переможцем конкурсу на генерального проектувальника реконструкції НСК "Олімпійський".

Таке рішення була прийнято на підставі висновків тимчасової робочої групи та протесту Генеральної прокуратури України, підтримана Кабінетом Міністрів України.

"Це означає, що на сьогодні переможця конкурсу на генерального проектувальника реконструкції НСК "Олімпійський" немає. Жодних угод з даною компанією Міністерство не підписувало", йдеться в заяві.

"Міністерство ретельно розгляне документи, що надійшли від Archasia Design Group. Проте документи лише будуть прийняті до відома, оскільки мали би бути надані ще на дату оголошення конкурсу", - зазначається в ній.

"Не виключено, що вивчивши документи у визначений законодавством термін, Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту подасть позов до суду щодо відшкодування збитків через те, що тайванська компанія Archasia Design Group протягом більше трьох місяців не надавала легалізованих документів, зловживаючи статусом переможця і затягуючи реконструкцію НСК "Олімпійський", - вказують у міністерстві.

Коментарі ()