Головне

Калиниченко: У 29 років перебувати у дублі ненормально

21.07.2008 12:26 727 0

Півзахисник московського "Спартака" і національної збірної України Максим Калиниченко разом з Єгором Тітовим грають за дубль. Тому останній матч московської команди Максим спостерігав з трибун.

"Вперше став свідком того, як уболівальників "Спартака" перекричали на московському стадіоні. Здається, наших було навіть менше. - каже Калиниченко. - У першому таймі моя дружина сиділа і плакала. І я був готовий до неї приєднатися. Але стримався. Неможливо було залишитися байдужим, спостерігаючи, як йдуть глядачі, як складається гра", - наводить слова футболіста "Совєтскій спорт". 

Що стосується самої гри, Максим відзначив: "За рахунку 2:0 "Локомотив" просто став. І слава Богу. Залишалося лише цим скористатися. Хлопці молодці. Володя Бистров щодуху старався, Рома Павлюченко виконав великий обсяг роботи. Дуже рад за Нікіту Баженова, який забив гол і приніс нічию. У нинішній ситуації претензій до хлопців взагалі бути не повинно. Після гри я був як вижатий лимон".

Калиниченко прокоментував й свої стосунки з гендиректором червоно-білих Сєргєєм Шавло і головним тренером Станіславом Черчесовим. 

"В останні дні бачилися з Шавло неодноразово, але не спілкувалися. Думаю, у нас обопільне небажання спілкуватися. А у Черчесова своїх проблем вистачає, він готував команду до важливого матчу". 

Що стосується подальшого майбутнього в "Спартаку", Максим додав: "Не знаю, що чекає мене попереду. Упевнений в одному: Черчесов слідуватиме своїй лінії". 

Максим також сказав пару слів про спартаківський дубль: "У дублі хороший тренер, поставлена гра, до всього професійний підхід. Мені подобається. Але не варто забувати, що це дубль, і в 29 років перебувати в ньому ненормально. Я чекаю, коли все проясниться".

Коментарі ()