Головне

Худжамов, Іщенко і Срна про гру з ФК "Львів"

21.07.2008 08:48 567 0

Рустам Худжамов:

- Гра була складною, суперник цілком закрився, розраховуючи тільки на контратаки. Мені така ситуація знайома, адже я досить довго відіграв у "Харкові"... Можу зрозуміти команду суперника, із "Шахтарем" інакше грати складно. Ми створили безліч моментів, але, на жаль, не змогли їх реалізувати. До того ж, пропустили два м'ячі. На жаль, у футболі інший раз так трапляється: скільки ударів, стільки і голів.

Микола Іщенко:

- Якось так виходить, що дебюти в мене ніколи не вдавалися... Мимоволі подумаєш, може, це в мені проблема, що ми програли... Якби ми реалізували хоча б частину своїх моментів, результат зустрічі був би набагато приємніше. Ми не досягли результату, а "Львів" за рахунок самовіддачі і підтримки трибун зробив усе можливе.

Даріо Срна:

- Якщо чесно, сьогодні ми грали зовсім не так, як повинний діяти "Шахтар". На самому початку зустрічі пропустили гол, потім могли зрівняти, але не вдалося... І я не забив у вигідній ситуації. Так, у нас і більше досвіду і клас гравців вище, але в суперника була серйозна мотивація - гра проти чемпіонів, перед своєю публікою. "Львів" показав себе грамотною і міцною командою. Зараз, після виходу у вищу лігу, вони знаходяться на підйомі. Нам треба ретельно розібрати цей матч, побачити, що не вийшло, і добре підготуватися до наступної гри з "Карпатами". Цей матч теж буде дуже важким.

ФК "Шахтар"

Коментарі ()