Головне

"Динамо" - "Іллічівець". Кияни взяли перші три очки без проблем

20.07.2008 13:23 532 0

Тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін напередодні першого для столичного клубу матчу Прем'єр-ліги у контрольному поєдинку проти черкаського "Дніпра" дав зіграти дублю команди. Проте, з того складу у старті матчу проти "Іллічівця" з'явилися лише автор дублю у "товарняку" Артем Кравець та Бард Ель Каддурі. Стартовий склад киян був очікуваний - умовно молодим можна вважати хіба Алієва, який відбігав повний матч. Не зважаючи на проголошений курс на омолодження своїми вихованцями Романчук, Морозюк та Ярмоленко гріли лавку, а новачки Бетао та Вукоєвіч грали всі 90 хвилин.

"Динамо" розпочало активно, і вже перший кутовий на другій хвилині у виконанні Алієва був результативним - Михалик головою замкнув подачу київського плеймейкера. За чотири хвилини Макс Шацьких традиційно для себе не реалізував вихід сам на сам. Цікаво, що узбек та Мілевський грали флангових хавів - Шацьких праворуч, а Артем - ліворуч.

До кінця першого тайму "Динамо" спокійно контролювало м'яч у центрі поля, регулярно загострюючи ситуацію. Якби не відмінна гра воротаря маріупольців Шуховцева, який тільки у першому таймі витягнув два удари Алієва та удар і вихід Бангура, "Іллічівець" не обійшовся би двома розіграшами м'яча у центрі поля.

Другий тайм не змінив малюнку гри - схоже маріупольці і не збиралися спробувати відігратися. Навіть Алієв та Михалик ледь не повторили стандарт у майже точній копії першого голу. Проте тут Тарасу трохи забракло влучності.

На 52 хвилині "Іллічівець" провів першу небезпечну атаку, але удару Кашевського не вистачило кількох сантиметрів, щоб стати голом. А вже на 66-ій хвилині Мілевський ударом головою після подачі Гіоане подвоїв рахунок. Не дарма Сьомін на прес-конференції після Суперкубку сказав, що команда "підросла" - обидва м'яча маріупольцям забиті з другого поверху.

До кінця матчу "Динамо" не напружуючись катало м'яч у центрі поля. Відзначимо лише удар зі штрафного у виконанні Алієва, але Шуховцев знову був на висоті. Щоправда, наприкінці матчу гравці маріупольської команди активізувалися, однак забити м'яч престижу їм не вдалося.

"Динамо" - "Іллічівець" - 2:0

Голи: 1:0 - Михалик (2), 2:0 - Мілевський (66).

"Динамо": Шовковський, Бетао, Вукоєвіч, Алієв, Бангура (Кравець, 72), Діакате, Шацьких (Гіоане, 59), Михалик, Мілевський, Несмачний, Нінкович (Ель Каддурі, 78).

"Іллічівець": Шуховцев, Нефедов, Мельник, Савін, Чучман, Кирильчик, Воробей, Ситник (Камдем Камдем, 83), Кашевський, Ярошенко (Корреа, 67), Ліма (Кривошеєнко, 46).

Попереджені: Вукоєвіч (68) - Воробей (49), Мельник (69).

Результати всіх матчів 1 туру

Коментарі ()