Головне

"Волинь" не зможе виступати у Луцьку, бо немає газу і води?

19.07.2008 22:32 538 0

Конфлікт між міською владою та власниками "Волині" схоже призведе до переїзду луцького клубу у один з волинських райцентрів.

Відкрите акціонерне товариство "Футбольний клуб "Волинь" зареєстроване у місті Камінь-Каширський. Про це заявив під час прямого ефіру на Волинському телебаченні заступник Луцького міського голови Владислав Стемковський. Керівники ВАТ "ФК "Волинь" інформацію підтвердили.

ВАТ "Футбольний клуб "Волинь" реорганізувався з Товариства з обмеженою відповідальністю "Спортивний клуб "Волинь". Це відкрите товариство, за словами Стемковського, вважає себе правонаступником громадської організації "ФК "Волинь-1", з котрою укладався договір оренди стадіону "Авангард". Заступник міського голови порадив цей випадок, коли комерційна структура утворюється з громадської, "занести в кунсткамеру".

Водночас Владислав Стемковський і Максим Гордійчук (начальник юридичного управління Луцької міської ради) розповіли телеглядачам, що ВАТ "ФК "Волинь" зареєстроване у Камені-Каширському. Відповідно це підприємство не сплачує податків у міський бюджет Луцька, котрі могли би йти на розвиток місцевого спорту.

Голова правління ВАТ "ФК "Волинь" Юрій Пирожко під час прямого телеефіру підтвердив інформацію про те, що кероване ним підприємство знаходиться на реєстрації у поліському райцентрі.

Також під час ефіру на Волинському телебаченні керівник відділу маркетингу ФК "Волинь" Микола Гаврилюк заявив, що клуб можливо переїде грати у Ковель, оскільки луцький стадіон "Авангард" не пристосований до проведення змагань.

"На стадіоні немає газу і води", - зазначив він. Така ситуація, за словами Гаврилюка, склалась через те, що стадіон фактично став заручником ситуації. За словами учасників телепрограми "Феміда-Інтер", яка повинна фінансувати команду, не робить цього, бо воює з міськрадою, а більше виділяти кошти нікому.

ЗІК

Коментарі ()