Головне

"Динамо" зіграло проти "Дніпра"

19.07.2008 14:00 570 0

Напередодні старту національної першості "Динамо" провело контрольний матч проти представника другої ліги - черкаського "Дніпра". За рішенням тренерського штабу нашої команди, в матчі брали участь футболісти, які не були задіяні в поєдинку за Суперкубок України (за винятком Андрія Ярмоленка, який вийшов у Полтаві на заміну за 10 хвилин до закінчення матчу).

За обопільною згодою матч тривав 80 хвилин - два тайми по 40 хвилин. Перша половина поєдинку пройшла у впертій боротьбі і закінчилася нульовою нічиєю. У другому таймі "Динамо" все ж таки втілило свою перевагу в голи. На 60-й хвилині Теміле добре пройшов правим флангом, навісив у штрафний майданчик, і Кравець в боротьбі із захисником відправив м'яча у ворота "Дніпра".

Незабаром гості відігралися, але нічийний рахунок тримався недовго. За три хвилини до закінчення матчу Кравець блискучим ударом з 27-ми метрів засмутив воротаря суперників, і тим самим принісши перемогу "Динамо".

Контрольний матч. "Динамо" - "Дніпро" (Черкаси) - 2:1

Голи: Кравець (60, 77) - Єлісеєв (73).

"Динамо": Луценко (Рибка, 41), Допілка, Саблич, Федорів, Романчук, Ель Каддурі, Зозуля (Теміле, 41), Ярмоленко (Верпаковскіс, 41), Окодува (Лисенко, 41), Морозюк, Кравець.

ФК "Динамо"

Коментарі ()