Головне

Післяматчева прес-конференція тренерів "Ворскли" та "Харкова"

19.07.2008 10:30 371 0

Микола Павлов, головний тренер "Ворскли":

- Порівнюючи попередню гру з "Харковим" не на цьому стадіоні, а у Харкові і сьогоднішню, можу сказати, що тоді гра далася нам набагато легше. Я пов'язую це з тим, що у складі команди суперника сталися зміни. Гравці яких вони запросили, хотіли себе сьогодні проявити, особливо це було видно у першому таймі, коли гра була рівною. Нам пощастило, що ми забили зі стандартного положення. Я у перерві, до речі, сказав хлопцям: у такій грі, коли моменти виникають стихійно і не забиваються м'ячі, один м'яч може все вирішити. І попередив, що при стандартних положеннях ми можемо мати шанси. Я рад, що так і вийшло.

- Сьогодні з'явилася інформація, що Ярмашем цікавиться ряд голландських клубів, зокрема «АЗ», прокоментуйте це.

- У мене такої інформації немає. В Ярмаша є чинний контракт. Думаю те, що у нас сталося з Кравченком, коли ми проґавили, не уклали вчасно контракт, таких помилок ми більше не допустимо. Нам такі футболісти як Ярмаш потрібні, а надто він гравець збірної. Я не думаю, що ми можемо з кимось розлучатися, навпаки нам потрібно шукати молодих, перспективних футболістів, що б скласти конкуренцію тим гравцям, які виступають у нас зараз. Я думаю, це не має під собою жодного ґрунту.

- Яке завдання вашої команди на сезон?

- Ви знаєте, завдання на сезон ставить президент, коли він їх озвучить, ми їх виконуватимемо. Поки що я не чув, щоб озвучували якісь конкретні завдання. Ми самі ставимо перед собою мету виступити краще, ніж торік. А те, що стало модним заявити про Кубок УЄФА або Інтертото, то непідготовленим краще туди не потрапляти. 

Михайло Стельмах, головний тренер "Харкова":

- Передусім я хотів би подякувати нашим уболівальникам, які приїхали з Харкова, і всім тим, хто за нас вболівав і переживав. За самовіддачею, за бажання грати претензій немає. Я думаю, що футболісти просто не впоралися з хвилюванням. Погода внесла свої корективи. Наприкінці гри футболісти трохи підсіли. Будемо працювати, робити висновки.

Прес-служба ФК "Ворскла"

Коментарі ()