Головне

Archasia Desigh Group розпочне реконструкцію "Олімпійського"?

16.07.2008 18:09 423 0

Компанія Archasia Desigh Group Limited (Тайвань) має намір повністю виконати свої зобов`язання, що витікають з факту перемоги в конкурсі з визначення підрядника реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський" у Києві.

Про це заявив керівник українського офісу ADGL Костянтин Пеунов, повідомляється в релізі компанії, переданому агентству УНІАН.

"Конкурсна пропозиція нашої компанії виявилася кращою серед 19 претендентів. Це офіційний факт, підтверджений відповідними документами. У нас є всі необхідні технологічні, кадрові й організаційні ресурси для виконання робіт з реконструкції "Олімпійського" на найвищому міжнародному рівні. Також компанія Archasia Desigh Group Limited володіє грандіозним досвідом успішної реалізації проектів такого рівня. Це - об`єктивна реальність. На іншій чаші ваг знаходяться напівофіційні або зовсім неформальні заяви деяких українських чиновників, а також коментарі ряду ЗМІ, що не базуються на офіційних документах", - стверджує представник тайванського підрядника.

У свою чергу, Віктор Пророк, адвокат юридичної компанії "Василь Кисіль і партнери", що здійснює юридичний супровід проектів Archasia Desigh Group Limited в Україні, заявив: "Юридична сторона спору навколо майбутньої реконструкції до Євро-2012 НСК "Олімпійський" має мало спільного із публічними заявами, що звучать із цього приводу останнім часом. Причому, як правило, від осіб, які мають найвіддаленіше відношення до конкурсного процесу. За моєю інформацією, якнайближчим часом компанія Archasia Desigh Group Limited (Тайвань) планує оприлюднити свою офіційну позицію щодо ситуації навколо реконструкції "Олімпійського".

Нагадаємо, сьогодні міністр у справах сім'ї, молоді й спорту Юрій Павленко заявив, що уряд припиняє будь-які переговори із тайванською компанією. Раніше ЗМІ повідомляли про судовий позов до української держави через скасування результатів конкурсу на реконструкцію НСК "Олімпійський".

Коментарі ()