Головне

Павленку не відомо про судовий позов тайванців

16.07.2008 17:58 439 0

Міністру у справах сім'ї, молоді і спорту Юрію Павленку нічого не відомо про судовий позов до України, який нібито подала тайванська компанія Archasia Design Group. Про це він заявив сьогодні на брифінгу у Кабміні.

Фото УНІАН

"Я не знаю про жоден один судовий позов тайванської компанії. Наскільки мені відомо, ця компанія не має жодних документів, які б підтверджували її право працювати в Україні. Вони не були надані нам у ті терміни, які ми просили, тому на сьогодні всі питання, пов`язані з роботою тайванської компанії, завершені", - підкреслив міністр.

Міністр також повідомив, що уряд підтримав рішення міжвідомчої робочої групи з питань реконструкції НСК "Олімпійський" про припинення переговорів із тайванською компанією Archasia Design Group, яка виграла конкурс на проведення робіт з реконструкції цього спортивного комплексу, пише УНІАН.

Він уточнив, що Міністерство у справах сім`ї, молоді і спорту оголосить компанію, яка буде обрана як генеральний проектувальник і генеральний підрядник з реконструкції НСК "Олімпійський", після завершення переговорів і підписання контракту.

"Є затверджений план дій з реконструкції НСК "Олімпійський", який сьогодні виконується на 100%. Відповідно до цього плану, ці дії повинні закінчитися до 23 липня, і до цього часу ми повинні вийти на підписання контракту", - додав міністр.

Нагадаємо, Archasia Design Group виграла конкурс на реконструкцію Національного спортивного комплексу "Олімпійський" в Києві, але в червні українська сторона анулювала контракт з технічних причин. Пізніше, за повідомленнями ЗМІ, тайванська сторона подала судовий позов проти української держави.

Коментарі ()