Головне

Уболівальники "Спартака" вимагають відставки керівництва клубу

16.07.2008 11:40 307 0

Офіційне об'єднання уболівальників московського "Спартака", що носить назву "Фратрія", виступило з офіційною заявою, в якій висловило своє відношення до того, що відбувається в клубі.

Мабуть, останньою краплею терпіння шанувальників найпопулярнішої в Росії команди стала поразка в принциповому дербі з ЦСЬКА (1:5) і відправка в дубль капітана команди Єгора Титова. Текст заяви організація опублікувала на своєму офіційному сайті:

"Ми вимагаємо відставки всього керівництва ВАТ "Футбольний клуб "Спартак-Москва", ми вимагаємо повернути стару емблему нашому колись великому клубу, а також вимагаємо від Леоніда Федуна піти з клубу або продати його.

З цієї миті ніякого діалогу з ВАТ "Футбольний клуб "Спартак-Москва" ми вести не збираємося. Ми втомилися чути і бачити брехню, що йшла звідти, і лицемірство. Відтепер нам не по дорозі. Ми залишаємо за собою право на будь-які акції проти керівництва команди в рамках чинного законодавства РФ. Більш того, надалі ми не несемо ніякої відповідальності за порядок на трибунах, де грає "Спартак".

Ми закликаємо уболівальників, які прийдуть на матч "Локомотив" - "Спартак", в певний момент гри покинути трибуни разом з нами. Стежте за трибуною "Північ". Це важливіше, ніж те, що відбуватиметься на полі.

Тільки довівши господареві ВАТ "Футбольний клуб "Спартак-Москва" і його персоналу, що поводитися так само з клубом і уболівальниками більше не можна, ми отримаємо шанс на порятунок "Спартака".

Коментарі ()