Головне

На "Динамо" вболівальники будуть ходити як у кінотеарт

09.07.2008 17:50 376 0

Стадіон "Динамо" готується до матчів Ліги Чемпіонів та нового українського сезону. Крім реконструкції освітлення стадіону зміниться система допуску вболівальників.

Детальніше про нововведення розповів керівник відділу комплексних проектів компанії "Софтвер Маркет", яка займається впровадженням нових технологій, Артем Тарабан:

 - Система, яка буде встановлена на стадіоні "Динамо", - це автоматизований спосіб продажу квитків, який дозволяє прискорити процес обслуговування уболівальників касами на самому стадіоні.

По-перше, ми плануємо змінити систему продажу квитків. Раніше готові квитки продавалися в касах і у розповсюджувачів з вже надрукованим сектором і номером місця, що обмежувало вболівальників у виборі. Йдучі до каси, людина мала справу лише з певним набором секторів і місць, які були видані цьому касиру. Тепер же вболівальники матимуть можливість купити квитки на будь-які вільні місця, як у кінотеатрі.

Також любителі футболу зможуть бачити план стадіону і секторів, де будуть вказані вільні місця, зайняті (куплені) і зарезервовані. Таким чином, розширюється можливість вибору.

Зарезервувати квитки можна буде через інтернет. Також при бажанні футбольного клубу замовляти перепустки можна буде й телефоном. Єдине обмеження - квитки потрібно забирати за певний час до початку матчу, за який, в разі відмови, їх можна буде продати.

При вході на стадіон ми встановимо турнікети, а на квитках буде друкуватися спеціальний штрих-код, за яким буде здійснюватися пропуск вболівальників на стадіон. Досить буде його піднести до сканера на турнікеті, який його зчитає і дасть сигнал про дозвіл або заборону входу (якщо цей квиток вже був пропущений).

Можливість виходу зі стадіону передбачена, але ми отримали завдання від керівництва стадіону зробити так, щоб вболівальник міг лише один раз пройти на його територію.

За матеріалами ФК "Динамо"

Коментарі ()