Головне

Платіні почує щось чітке про "Олімпійський" хіба що восени

09.07.2008 17:02 369 0

До кінця вересня 2008 року уряд України погодить з UEFA план реконструкції НСК "Олімпійський".

Про це в середу повідомив віце-прем'єр-міністр Іван Васюник, повідомляє Ліга.

"Остаточне рішення буде ухвалено по реконструкції НСК "Олімпійський" у найближчі дні. У суботу урядом України прийняте рішення про формування координаційного штабу по реконструкції НСК", - відзначив віце-прем'єр.

Так, координаційний штаб очолює сам Васюник, першим заступником є перший заступник міністра будівництва і регіональної політики України Анатолій Беркута, заступником - перший заступник глави КМДА Анатолій Голубченко.

"Цим штабом погоджено з експертами UEFA графік на два місяці підготовки НСК "Олімпійський" до Євро. І власне кажучи, до 15 вересня ми входимо в цей графік, маючи повну впевненість, що на кінець вересня ми продемонструємо команді експертів UEFA готовність урядової команди підготувати належним чином НСК до 2010 року", - відзначив Васюник.

Раніш президент Віктор Ющенко закликав уряд у середу ж парафувати угоду по демонтажу торговельного комплексу "Троїцький", що будувався біля НСК "Олімпійський".

"Переконаний, що це питання принципове, у тому числі, і в контексті тих гарантій, що я як президент давав президентові UEFA панові Платіні", - відзначив Ющенко.

Коментарі ()