Головне

Рац готовий до переїзду в "Селтік"

07.07.2008 16:46 140 0
Румунський захисник Разван Рац висловив зацікавленість у переході в "Селтік", хоча і заявив, що не вів переговори із шотландським клубом. Тренер "кельтів" Гордон Страчан добре знайомий з лівим крайнім "гірників" по матчах на чемпіонаті Європи, а також очним зустрічам "Шахтаря" з "Селтіком" торішньої Ліги чемпіонів.

Англійські "Сандерленд" і "Ньюкасл", а також італійські "Лацио" і "Болонья" раніше також проявляли свій інтерес до румунського захисника. Трансфер Раца оцінюється в межах чотирьох мільйонів фунтів стерлінгів. "Селтік" шукає заміну Нейлору, що збирається залишити клуб, у той час, як з основним кандидатом, гравцем "Гамбургу" Тімоті Атубой, не вдається домовитися по заробітній платі.

Разван Рац про інтерес "Селтиіа" заявив наступне: "Це великий шотландський клуб, і якщо вони зроблять мені пропозицію, мене б, безумовно, це дуже зацікавило. Я двічі грав проти "Селтіка" і нічого не скажу поганого про досвідчені команди. У даний момент, я не чув про якісь реальні пропозиції від шотландців. Я просто почекаю і подивлюся, що відбувається".

www.terrikon.dn.ua

Коментарі ()